Projekt

Bridge of Art okupio mlade ljubitelje fotografije u Mostaru

Bridge of Art je projekt koji implementira Creative Shooting Team u suradnji s Američkim kutkom je stigao u Mostar. Trodnevna radionica okupila je mlade iz Doboja, Zenice i Mostara.
Sci-Tech / Obrazovanje | 02. 12. 2017. u 16:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt predstavlja suradnju učenika iz Zenice koji su dio CreativeShooting Teama osnovanog 2011.godine, te kojima se zainteresiralo desetak učenika srednjih škol iz Mostara i Doboja kako bi skupa učili o fotografiji i vizualnim medijima.

Organitori vjeruju da će učenici kroz ovakav način rada razviti osjećaj za umjetničku i konceptualnu fotografiju i kreiranje umjetničkih i vizualnih materijala.

"U slobodno vrijeme volim da se bavim fotografijom i došla sam do Creating Shooting Teama, te se prijavila na natječaj. Ova grupa postoji već devet mjeseci. U devet mjeseci uspjeli smo napraviti dvije izložbe,  prva izložba je bila na temu 'cyber bullinga', a druga izložba je bila na temu arhitekture, gdje smo fotografili fragmente "Historijskog muzeja" u Sarajevu. Izložba na temu 'cyber bullinga' predstavljena je u Zenici, te u SAD-u u Iowi", kazala je Mediha Kobilica koja je stigla iz Zenice.

"U Mostaru imamo jedan projekt koji realiziramo i to će se biti završeno u narednom razdoblju te će pored Mostara biti održan u Doboju i Zenici. Cilj projekta je edukacija i upoznavanje mladih", dodala je ljubiteljica fotografije Mediha Kobilica. 

Kopirati
Drag cursor here to close