Razvoj osobnosti djeteta

Brainobrain akademija ispratila drugu generaciju diplomaca

Brainobrain akademija ove godine ima za cilj da proširi mrežu svojih centara širom BiH, te se nadamo da će i Mostarci imati priliku uživati u ponudi i postati dio ovog programa.
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 06. 2021. u 16:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Sportsko-rekreacijskom centru Safet Zajko u Sarajevu održana svečana dodjela certifikata i diploma za polaznike i polaznice Brainobrain akademije za djecu.

Tim povodom okupile su se obitelji djece koja su uspješno završila neke od razina na kojem se trenutno nalaze, ali i one koji su službeno postali druga generacija diplomaca Brainobrain akademije.

Ceremonija je organizirana na otvorenom prvenstveno zbog epidemioloških razloga, ali i zbog divnog vremena u kojem su svi nazočni uživali.

Foto: PR / Brainobrain akademija ispratila drugu generaciju diplomaca

Brainobrain akademija za djecu je međunarodni edukativno-inovativni program namijenjen uzrastu od 4 do 14 godina. U BiH djeluje već više od 5 godina i do sada je kroz akademiju prošlo više stotina djece.

Brainobrain program ima za cilj cjelokupan razvoj osobnosti djeteta i jedini je program na ovim prostorima koji se bavi NLP-om za djecu. Podizanje samopouzdanja i samosvijesti, razvijanje logičkog razmišljanja, poticanje kreativnosti i mentalna aritmetika samo su neki od prednosti ovog programa.

"Danas smo ispratili još jednu generaciju koja je kompletirala svih deset razina ovog fantastičnog programa i jako smo ponosni na njihov dosadašnji uspjeh, jer znamo da je ovo samo jedna stepenica u putu ka vrhu, ali s ovim vještinama i znanjima ne sumnjamo da će taj vrh i osvojiti", kazala je Vesna Filipović, master trenerica Brainobrain akademije.

Osim druženja i zabave za posjetitelje, roditelji koji se prvi put susreću s Brainobrain programom su imali priliku dobiti informacije iz prve ruke te promotivne vouchere s kojima ostvaruju popust na upis u ovaj program.

Brainobrain akademija ove godine ima za cilj da proširi mrežu svojih centara širom BiH, te se nadamo da će i Mostarci imati priliku uživati u ponudi i postati dio ovog programa.

Foto: PR / Brainobrain akademija
Kopirati
Drag cursor here to close