Postani programer

Besplatne napredne radionice web programiranja u SPARKschool

Besplatne radionica Frontend ili Backend programiranja inače vrijede 3200 KM po osobi. Nastavni plan i program prati najnovije trendove i tehnologije.
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 03. 2019. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Besplatne napredne radionice web programiranja Frontend i Backend za sve zainteresirane održat će se u SPARKschool u dva odvojena termina.

Frontend radionica održavat će se u terminu od 24. travnja do 10. srpanja, a tehnologije koje će se učiti su: DOM, JavaScript, Vue.js i Socket.io. Backend radionice će obuhvaćati baze podataka, JavaScript, Node.js i Express.js., a planirane su za razdoblje od 24. travnja do 3. srpnja.

Za prvi korak potrebno je položiti ulazni test u SPARK school 16. travnja, a najbolji dobiva besplatnu kartu za konferenciju WeAreDevelopers u Berlinu. Literatura za test može se pronaći ovdje.

Iznimno je važno biti redovan na radionicama i sudjelovati u svim aktivnostima jer polaznici koji izostanu više od tri puta gube pravo pohađanja radionica. Za sve one koji budu redovni na radionicama i ispunjavali zadatke planirane su nagrade.

Besplatne radionica Frontend ili Backend programiranja inače vrijede 3200 KM po osobi. Nastavni plan i program prati najnovije trendove i tehnologije, a iste koriste developeri u NSoftu. Radionice će voditi predavači i mentori s višegodišnjim radnim iskustvom.

Prijavit se može se na www.spark.ba/school

 

 

 

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close