Rektor kod gradonačelnika

Bešlić za jačanje prijateljstva sa Kragujevcem

Rektor Filipović upoznao je svoje domaćine s Univerzitetom u Kragujevcu
Sci-Tech / Obrazovanje | 08. 02. 2019. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Grad Mostar / Sastanak gradonačelnika Bešlića i rektora Filipovića

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina primili su petak, u Uredu gradonačelnika, rektora Univerziteta u Kragujevcu profesora Nenada Filipovića, priopćeno je iz Grada.

Rektor Filipović upoznao je svoje domaćine s Univerzitetom u Kragujevcu kojeg čine 12 fakulteta i gdje studira više od 20.000 studenata na više od 120 akreditiranih studijskih programa na svim razinama studija.

Posebice je naglasio, navode, kako Univerzitet spretno integrira funkcije svih fakulteta i njihovih odjela, provodeći jedinstvenu politiku koja cilja na konstantnu promociju visokoškolskih aktivnosti, poboljšanju kvalitete nastavnog procesa, znanstvenu naobrazbu kao i znanstvena istraživanja i njihovo predstavljanje studentima te na stvaranje materijalnih uvjeta za rad i razvoj sveučilišta.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je na posjeti i upoznavanju s aktivnostima Univerziteta te naglasio kako Ured gradonačelnika i on osobno stoje na raspolaganju za svaku vrstu novog povezivanja dva prijateljska grada, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close