Aplikacije otvorene do 20.6.

AIESEC u BiH prima nove članove

AIESEC je odličan način da mladi svoje slobodno vrijeme provedu na kvalitetan i produktivan način, okruženi mnogobrojnim ljudima koji imaju slična ili ista zanimanja i afinitete.
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 06. 2018. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

AIESEC je najveći globalni pokret mladih i najveća platforma za razvijanje liderstva kod mladih. Djeluje u preko 120 zemalja svijeta. Posvećena je razvijanju liderstva i potencijala kod mladih, izlaženju iz komfort zone i razvijanju raznih vještina.

AIESEC je odličan način da mladi svoje slobodno vrijeme provedu na kvalitetan i produktivan način, okruženi mnogobrojnim ljudima koji imaju slična ili ista zanimanja i afinitete. Kroz rad u timovima u oblasi marketinga, odnosa sa javnošću, prodaje i suradnje sa kompanijama, organiziranjem konferencija poput Youth Speak Foruma ili radom na međunarodnim projektima, odlaznim i dolaznim praksama mladima se pruža prilika da razviju svijest o svojim mogućnostima i iskoriste svoj potencijal.

Prosječni član ove organizacije svakodnevno ima priliku raditi na razvoju komunikacijskih i prezentacijskih vještina, kroz timsko iskustvoi odlaskom na konferencije.

Djeluje u tri grada Bosne i Hercegovine, a to su Mostar, Sarajevo i Banja Luka.

Iz AIESEC-a poručuju da trenutno primaju nove članove, te pozivaju mlade ljude da skupa sa njima budu dio pozitivne promjene. Aplikacije su otvorene do 20.6.

Link za aplikaciju: https://bit.ly/2McbEFw

Više informacija o organizaciji i programima koje nudi možete pronaći na Facebook stranici AIESEC Bosnia & Herzegovina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close