Školski ormarići

Addiko banka donirala školski namještaj OŠ Ruđera Boškovića iz Gruda

Radi se o donaciji najavljenoj povodom rođendana Addiko banke, u okviru koje su proizvedeni i isporučeni školski ormarići za sve učionice u ovoj školi.
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 03. 2018. u 13:03 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Addiko banke uručili su ravnateljici OŠ Ruđera Boškovića iz Gruda školski namještaj u vrijednosti 14.000 maraka, izvijestili su u srijedu iz te banke. 

Radi se o donaciji najavljenoj povodom rođendana Addiko banke, u okviru koje su proizvedeni i isporučeni školski ormarići za sve učionice u ovoj školi.

"Podrška djeci u fokusu je naše strategije društveno odgovornog poslovanja, pri čemu su nam škole i druge institucije koje brinu o djeci nezaobilazan partner. Opredjeljenje Addiko banke je realizacija značajnije financijske podrške kojom bi se riješio neki od problema na razini škole u cjelini. Ovu godinu započinjemo s donacijom školskih ormarića školi u Grudama, kako bi učenicima olakšali školovanje i omogućili zdraviji fizički razvoj", izjavila je predsjednica Uprave Addiko banke Sanela Pašić.

"Ova će nam donacija značajno unaprijediti odvijanje nastavnog procesa, prvenstveno jer će učenike rasteretiti kontinuiranog nošenja dijela knjiga, školskog pribora i opreme u školu. Ovo je još jedna u nizu mjera kojima pokušavamo olakšati pohađanje škole našim učenicima. Posebno nam je drago da je Addiko banka prepoznala naša zalaganja i financijski ih podržala", istaknula je ravnateljica OŠ Ruđera Boškovića iz Gruda Lucija Mikulić.

Osim ove donacije, Addiko Bank dd Sarajevo podržala je i obnovu fiskulturne dvorane u OŠ Mehmed beg Kapetanović Ljubušak iz Sarajeva, čije se otvaranje očekuje uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close