42 godine postojanja

Svečano na mostarskom Univerzitetu

Slijedeći događaj održat će se 14.2. (četvrtak) u 11 sati kada će se održati svečana sjednica Senata Univerziteta (Centar za kulturu Mostar).
Sci-Tech / Obrazovanje | 02. 02. 2019. u 14:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Univerzitet 'Džemal Bijedić' u Mostaru slavi 42. godišnjicu postojanja! Tim povodom, u periodu od 5. veljače do 15. veljače bit će upriličen niz događaja, prezentacija i druženja.

Već 5.2. (utorak) u 11 sati upriličit će se prezentacija znanstveno-istraživačkih i međunarodnih projekata (u prostorijama Agromediteranskog fakulteta). U četvrtak) od 11 sati održat će se prezentacija publikacija u izdanju Univerziteta 2018. (Pravni fakultet)

9.2. (subota) od 11 sati uslijedit će svečana promocija i dodjela diploma (Sportska dvorana USRC 'Midhat Hujdur - Hujka'). Nakon toga 11.2. (ponedjeljak) u 11 sati bit će upriličen prijem umirovljenih uposlenika Univerziteta.

  / 

Slijedeći događaj održat će se 14.2. (četvrtak) u 11 sati kada će se održati svečana sjednica Senata Univerziteta (Centar za kulturu Mostar). Posljednji događaj u ovom nizu obilježavanja godišnjice Univerziteta održat će se 15.2. (petak) od 13 sati, a riječ je o promociji 'Zbornika radova Džemal Bijedić – 100 godina od rođenja i 40 godina od smrti' (Pravni fakultet).

Rukovodstvo Univerziteta 'Džemal Bijedić' poziva nastavno osoblje, student(ic)e i zainteresiranu javnost da svojim prisustvom uveličaju dvotjedni program obilježavanja godišnjice.

Kopirati
Drag cursor here to close