Projekt vrijedan 10.000 KM

Studentski zbor organizira besplatne tečajeve za sve studente

Budući da smo, kako tvrde, prošlogodišnji tečajevi bili iznimno popularni, ove godine ponavljaju taj projekt, a ove godine studentima se nudi 10 tečajeva.
Sci-Tech / Obrazovanje | 31. 01. 2018. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizira različite besplatne tečajeve za sve studente mostarskog Sveučilišta.

''Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, kao i svake godine, nastoji studentima ponuditi što bogatije edukacijske sadržaje, kako bi tijekom studiranja uspjeli kvalitetno nadopuniti svoje slobodno vrijeme'', priopćeno je iz Zbora, iako je ovo tek druga godina u kojoj se održavaju tečajevi.

Budući da smo, kako tvrde, prošlogodišnji tečajevi bili iznimno popularni, ove godine ponavljaju taj projekt, a ove godine studentima se nudi 10 tečajeva.

Tako studenti mogu upisati tečajeve: plesa, AutoCad-a, francuski jezik (A1, A2 razina), znakovni jezik koji je ograničen na 150 polaznika, talijanski jezik (A1, A2 razina), njemački jezik (A1,A2, B1 i B2 razina), engleski jezik (A1,A2, B1 i B2 razina), ruski jezik (A1, A2 razina), španjolski jezik (A1 razina), informatika i tečaj programiranja.

Prijave za tečaj počinju u četvrtak, 1. veljače, a traju do subote, 10. veljače 2018. godine.  Početak svakog tečaja planiran je za ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine, a prijaviti se mogu isključivo studenti Sveučilišta u Mostaru putem poveznice.  Za svaki tečaj potrebno je posebno popuniti obrazac za prijavu.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru poziva sve studente da se prijave na neki od navedenih tečajeva i tako si upotpune studentske dane, dodatno se obrazuju i zabave.  Studenti će biti pravovremeno obaviješteni o početku tečajeva, priopćeno je.

Inače, za organiziranje tečajeva, po proračunu Studentskog zbora, planiran je utrošak 10.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close