Study Expo

Studenti istražuju mogućnosti studiranja u Europi i Sjedinjenim državama

Osim bitnih informacija o uvjetima za upis, posjetitelji će imati priliku da se informiraju o proceduri za dobivanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja i različitim kulturama i načinima života diljem svijeta.
Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 10. 2019. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalni sajam obrazovanja Study Expo, koji organizira Via Academica bit će održan u srijedu. 30.10. u Hotelu Evropa u Sarajevu, u terminu od 15 do 20 sati.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj sveučilišta i koledža s kampusima diljem Europe i Sjedinjenih država, koji pokrivaju programe i oblasti studiranja u kao što su savjetodavna psihologija, menadžment, strateške i medijske komunikacije, međunarodni odnosi, ekonomija itd.

I ove godine na sajam dolaze predstavnici škola i sveučilišta iz Austrije, Italije, Švicarske, Nizozemske, Bugarske, Grčke, Velike Britanije, Španjolske, SAD i drugih zemalja. Posebnu atrakciju predstavlja univerzitet Webster s kampusom u Beču, koji sa svojom dvostrukom akreditacijom, osigurava dvije diplome iz Sjedinjenih država i Austrije, i koje su priznate svuda u svijetu.

Osim bitnih informacija o uvjetima za upis, posjetitelji će imati priliku informirati se o proceduri za dobivanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja i različitim kulturama i načinima života diljem svijeta.

Svi prisutni na sajmu će imati priliku upoznati predstavnike univerziteta te pitati sve što ih zanima. Uz brošure, prezentacije sveučilišta, fotografije i iskustva studenata moći će saznati sve o pogodnostima koje ih očekuju ako se prijave na programe partnerskih sveučilišta.

Ulaz je besplatan!

Kopirati
Drag cursor here to close