Ovladajte komunikacijom!

Radionica u Mostaru: Savladajte javni nastup i govor pred publikom

Cilj radionice je samouvjereno ovladavanje nastupom te oslobađanje ograničavajućih uvjerenja i strahova, zatim da naučite upravljati mislima i emocijama.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 02. 2018. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija Apriori u Mostaru organizira radionicu 'Javni nastup i govor pred publikom' koja će se održati 23. veljače u Intera tehnološkom parku.

Za razliku od većine sličnih radionica, ova će Vam pomoći da budete najbolji pred samim sobom, a time i pred publikom. Uz provjerene NLP tehnike koje primjenjuju najuspješniji pojedinci saznat ćete kako promijeniti nekorisna uvjerenja, emocije i fokus, te u potpunosti ovladati javnim nastupom koji je često prilika za ostvarenje vlastitih ciljeva. Obuka je zasnovana na praktičnim vježbama i individualnom pristupu svakom polazniku uz simulaciju stvarnih situacija i nastup pred profesionalnom kamerom (TV trening), priopćeno je.

Cilj radionice je samouvjereno ovladavanje nastupom te oslobađanje ograničavajućih uvjerenja i strahova, zatim da naučite upravljati mislima i emocijama. Uz to savladati će se najbolje tehnike govora tijela i dikcije te naučiti kako povećati moć uvjeravanja publike.

Na radionici ćete upoznati i specifičnosti TV nastupa i odnosa s novinarima te savladati efektno prenošenje ključnih poruka u TV izjavama i nastupima, potom naučiti kako izbjeći novinarske klopke i svaki javni nastup pretvoriti u priliku za ostvarenje vlastitih ciljeva.

Radionica je namjenjena svima kome je komunikacija 'alat' za rad, poput menadžera, direktora, rukovoditelja i vlasnika firmi, zatim PR-ovcima, službenicima za odnose sa javnošću i glasnogovornici, profesori, asistenti, demonstratori, političari, prezentatori, promoteri i sve osobe koje žele unaprijediti svoj javni nastup te svima koji žele raditi na sebi i unaprijediti mogućnost uspjeha. Svaki polaznik po završetku radionice primit će certifikat.

Voditeljica radionice bit će Marina Bakić, psihologinja i certificirana trenerica s dugogodišnjim radom s medijima.

Kako se prijaviti?

O sudjelovanju, načinu prijave i kotizaciji možete pročitati na poveznici

Kopirati
Drag cursor here to close