Uručenje

Osnovne škole Mostara dobile vrijednu računarsku i školsku opremu

Predsjednik Udruženja invalida Avdo Idriz je izrazio zahvalnost predstavnicima udruženja Bošnjaka za pomoć u radu osnovnih škola.
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 10. 2018. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Osnovnoj školi Blagaj tijekom srijede podijeljena je školska oprema i školski pribor za đake osnovnim školama Drežnica, Bijelo Polje, Vrapčići, Zalik, IV osnovna škola, VII osnovna škola, 'Mujaga Komadina', 'šejh Jujo', Gnojnice, Podveležje i Blagaj.

Ovo je plod suradnje udruženja Bošnjaka iz Pariza i obitelji Vahida Drljevića iz Blagaja. Na incijativu predsjednika Udruženja iz Pariza Mustafe Drljevića, donacija od četiri računara i laptopa je dodjeljena Osnovnoj školi Blagaj za potrebe informatičkog kabineta kao i jedan laptop za potrebe nastavnika ove škole.

Sve navedene škole su dobile školski pribor za sve učenike svojih škola. U ovu akciju se uključilo i udruženje građana ratnih vojnih invalida "Mostar-Jugoistok" koji su svoju donaciju računara i prateće opreme uručili područnoj osnovnoj školi Vranjevići.

Predsjednik Udruženja invalida Avdo Idriz je izrazio zahvalnost predstavnicima udruženja Bošnjaka za pomoć u radu osnovnih škola.

U ime svih osnovnih škola se zahvalio i direktor Osnovne škole Blagaj Zlatko Čerkez koji je naveo da bez obitelji Drljević ne bi došlo do ove realizacije i da se nada i budućoj suradnji kako sa ovim Udruženjem tako i sa svima drugim koji žele pomoći svim osnovnim školama.

Podjeli su prisustvovali predstavnici svih osnovnih škola kao i predstavnici udruge ratnih vojnih invalida Mostar-Jugoistok.

Kopirati
Drag cursor here to close