Djeca su bila presretna

Održan prvi Vokabula Tanzt – festival plesa, smijeha i sreće

Cilj ove manifestacije je zabava i uživanje u dobroj glazbi i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je obitelj i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj.
Sci-Tech / Obrazovanje | 08. 10. 2019. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog je petka održan prvi Vokabula Tanzt, odnosno festival plesa, smijeha i sreće. Cilj ove manifestacije je zabava i uživanje u dobroj glazbi i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je obitelj i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj.

Tako su najmlađi posjetitelji skupa s roditeljima uživali i plesali na otvorenom uz popularne njemačke pjesme s plesnim studiom Mo-Stars.

Igre, smijeha i pjesme nije nedostajalo, a atmosferu su dodatno podigli Lola Klaunovi i Mini Maus, koja je plesala zajedno s okupljenom djecom.

Foto: www.vokabula.com / Održan prvi Vokabula Tanzt – festival plesa, smijeha i sreće

"Djeca su bila presretna, a najviše jer je došla i Mini Maus. To njima puno znači jer na taj način izlaze iz svog kruga i socijaliziraju se". rekla nam je organizatorica događaja Ivana Vukadin, vlasnica Vokabule i Otto Krake.

"Djeca su bila presretna i provela su dan za pamćenje, a za sve koji su propustili obećajemo još više ovakvih događaja u našem gradu u skoroj budućnosti", poručila je organizatorica.

Kopirati
Drag cursor here to close