Počinju tečajevi

Ne znate turski? Naučite ga

Sati intenzivnog tečaja turskog jezika počinju 1. srpnja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 15. 06. 2019. u 00:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Institut 'Yunus Emre' Mostar i ovo ljeto pokreće turski konverzacijski klub za sve učenike i polaznike njihovih tečajeva koji žele poboljšati vještinu komunikacije.

Program je namijenjen za početni i srednji nivo znanja turskog jezika. Pored tema koje će se obrađivati, polaznici će imati priliku da se upoznaju i sa kulturom i poviješću Republike Turske. Prvi sati ovog šestotjednog programa će se održati 2. srpnja 2019. godine.

Cijena ovog tečaja je 30 KM, a upis će se vršiti od 17. do 28. lipnja.

  / Ljetni tečaj turskog jezika

Sati intenzivnog tečaja turskog jezika počinju 1. srpnja. Tečajevi turskog jezika koij se sastoje od početnih A1, A2, srednjih B1,B2 i naprednih C1,C2 nivoa, raspoređeni su u dva ciklusa.

Intenzivni tečajevi turskog jezika se izvode devet sati tjedno, te na taj način jedan ciklus završava nakon ispunjena 72 sata. Nastava se izvodi na turskom jeziku, a na tečajevima se koriste setovi knjiga koji su pripremljeni od strane Instituta 'Yunus Emre' u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike.

Cijena tečaja je 100 KM. Pravo na 50% popusta ostvaruju studenti Odsjeka za turski jezik i književnost, učenici srednjih škola i polaznici Kaymek tečajeva, dok pravo na 25% popusta ostvaraju studenti ostalih odsjeka.

Sve ostale informacije se mogu dobiti putem telefona 036 551789 ili putem maila [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close