Kultura, zabava, povijest

Mostar: Učenici priredbom čestitali Dan državnosti BiH

U uvodnom obraćanju prisutnima, direktor škole Zalik Džemal Juklo kazao je kako su učenici osnovnih i srednjih škola Mostara, tijekom petka obišli Stjepan grad iznad Blagaja
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 11. 2018. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U holu Osnovne škole Zalik upriličen je kulturno - zabavni program povodom Dana državnosti koji se obilježava 25.11. U programu su sudjelovali učenici te škole, te njihovi gosti ansambl 'Mostarske kiše', članice plesnih studija 'Flash' i 'Mo Stars', te članovi KUD-a 'Podveležje' i Muzičke škole Mostar.

U uvodnom obraćanju prisutnima, direktor škole Zalik Džemal Juklo kazao je kako su učenici osnovnih i srednjih škola Mostara, tijekom petka obišli Stjepan grad iznad Blagaja, te su i na taj način obilježili Dan državnosti, a djecu upoznali s poviješću BiH.

"Imamo razloga biti ponosni što smo stanovnici BiH. Moramo gajiti i svakog 25. studenog se podsjećati na povijest kada su zajedništvo, antifašizam i jednakost potvrđeni još u '40-im godinama prošlog stoljeća. Današnje generacije moraju učiti o tim idejama i živjeti s tim idejama", istaknuo je Juklo.

Inače, u nekoliko škola na području Mostara je prigodnim programom obilježen 25. studeni Dan državnosti BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close