Seminar

Mostar: Mladi učili o pravu i financijama

U petak 23.3. od 14 sati uslijedit će drugi dan ovog seminara kada će gostovati zastupnica Hrvatske u EU parlamentu Željana Zovko. Ona će govoriti o odnosu diplomacija članica EU i BiH. Seminar je besplatan i otvoren za sve studente prava
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 03. 2018. u 00:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U EU info centru (u Mepasu) u Mostaru održan je prvi dan seminara pod nazivom 'Pravo, financije i diplomacije, a u organizaciji ELSA Mostar.

"Organizirali smo seminar pod nazivom 'Pravo, financije i diplomacije' gdje će naši gosti održati predavanja na ovu temu, te studente pobliže upoznati o ovim pojmovima. Prvi predavač Goran Dodig objasnio je pojam financija, te kako se financije pojavljuju u poreznom sustavu.

Drugi predavač, odvjetnica Ana Musa koja inače vodi financijske sporove, objasnila je nešto više o tome što je banka, te na koji način se rješavaju financijski sporovi, te s čim se sve susretala u svome radu", kazala je za Bljesak.info potpredsjednica za akademske aktivnosti lokalnog odbora ELSA Mostar Magdalena Vučina.

U petak 23.3. od 14 sati uslijedit će drugi dan ovog seminara kada će gostovati zastupnica Hrvatske u EU parlamentu Željana Zovko. Ona će govoriti o odnosu diplomacija članica EU i BiH. Seminar je besplatan i otvoren za sve studente prava, te druge mlade pravnike.

Kopirati
Drag cursor here to close