Raznolikost

Mostar: Dječja kreativnost prikazana na bazaru

Uručene su i zahvalnice pojedincima i udruženjima koji su pomogli održavanje bazara, a uručene su i zahvalnice roditeljima koji su osvojili prva tri mjesta u sportskim natjecanjima.
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 12. 2017. u 01:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Osnovne škole Zalik, tijekom utorka je održan bazar kreativnosti, gdje su djeca izložila svoje radove, a bilo je i štandova gdje je osoblje škole sa učenicima pripremilo mnoštvo slastica.

Sve izloženo je bilo prodajnog karaktera. Tijekom programa izvedeno je nekoliko plesnih točaka i pjesama, te jedna recitacija.

Također, uručene su i zahvalnice pojedincima i udruženjima koji su pomogli održavanje bazara, a uručene su i zahvalnice roditeljima koji su osvojili prva tri mjesta u sportskim natjecanjima.

"Ovo je prezentacija svega onoga što su naši učenici, zajedno sa svojim nastavnicima i roditeljima, radili u proteklih godinu dana", kazao je direktor te škole Džemal Juklo dodavši da se kod učenika želi razviti osjećaj za pomaganje drugima.

Radovi koji nisu prodani tijekom ovog bazara, bit će izloženi na zimskom bazaru svih osnovnih škola koji će biti održan u Centru za kulturu 29. prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close