Intera TP

Moja praksa: Iskoristi jesen za stjecanje prvog radnog iskustva

U prethodnih jedanaest ciklusa više od 500 polaznika zahvaljujući programu Moja praksa u svoj je životopis upisalo i neformalno radno iskustvo te proširilo mrežu kontakata i kolega, a gotovo 50% njih dobilo je priliku i za zaposlenje
Sci-Tech / Obrazovanje | 09. 08. 2021. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nezaposleni ste, a htjeli biste surađivati s lokalnim poduzećima? Tek ste završili studij i tražite priliku za prvo radno iskustvo? Želite učiti i uz iskusne mentore raditi na stvarnim projektnim zadacima? INTERA Tehnološki Park ponovno nudi priliku za sve to te poziva sve mlade, nezaposlene ljude prijavljene na Federalni zavod za zapošljavanje/Službu za zapošljavanje da se prijave za novi ciklus programa Moja praksa!

Program će nastaviti uhodanim stazama prethodnih ciklusa i pružiti mladima priliku za jačanje poslovnih vještina i stjecanje radnog iskustva kroz praktičan rad na projektima koje će kreirati uključena poduzeća prema vlastitim potrebama. Kroz pet jednodnevnih treninga polaznici će učiti o timskom radu, liderstvu, vještinama traženja posla, komunikaciji i prezentacijskim vještina stječući znanja koja će ih u budućnosti diferencirati od konkurencije na tržištu rada. I ove je godine INTERA Tehnološki Park ostvario suradnju s renomiranim poduzećima iz različitih sektora čiji će mentori biti na raspolaganju tijekom praktičnog rada nesebično odvajajući vrijeme za prijenos iskustva i znanja na polaznike.

U prethodnih jedanaest ciklusa više od 500 polaznika zahvaljujući programu Moja praksa u svoj je životopis upisalo i neformalno radno iskustvo te proširilo mrežu kontakata i kolega, a gotovo 50% njih dobilo je priliku i za zaposlenje, vrlo često u poduzećima s kojima su surađivali u okviru programa.

Svi zainteresirani mladi se mogu prijaviti na linku jasno ističući svoje kvalitete koje će predstavljati temelj za selekcijski proces koji će uslijediti nakon zatvaranja prijava u nedjelju, 22.8.2021. godine u 23:59h. Osim informacijama o polaznicima, prilikom selekcijskog procesa posebna će se pažnja usmjeriti i na prijavljene projektne zadatke poduzeća kako bi se pronašlo idealno rješenje kako za polaznike, tako i za poduzeća. U slučaju eventualnih pitanja, svi zainteresirani se mogu obratiti na [email protected].

INTERA Tehnološki Park ovaj ciklus organizira uz podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje u okviru Programa sufinanciranja zajedničkih projekata s drugim organizacijama i institucijama 2020.

Kopirati
Drag cursor here to close