Ostajte ovdje

Dvije mostarske osnovne škole obilježile Dan državnosti BiH

Veliki broj djece, od najmlađih, pa do onih najstarijih iz ove škole potrudio se da šarolikim sadržajem podsjeti na povijest BiH, te na sadašnju situaciju s posebnim naglaskom na odlazak mladih. Jedinstvena poruke ove priredbe bila je - ostajte ovdje
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 11. 2017. u 01:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvije mostarske škole tijekom četvrtka održane su priredbe povodom predstojećeg Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

U IV osnovnoj školi učenici i nastavno osoblje su priredili bogat program. Posjetitelji su mogli vidjeti nekoliko igrokaza, te nekoliko izvedbi skladbi, uz goste iz Mostar rock school.

Veliki broj djece, od najmlađih, pa do onih najstarijih iz ove škole potrudio se da šarolikim sadržajem podsjeti na povijest BiH, te na sadašnju situaciju s posebnim naglaskom na odlazak mladih. Jedinstvena poruke ove priredbe bila je - ostajte ovdje. Na kraju programa prisutni su mogli uživati u slasticama.

U četvrtak tijekom večernjih sati prigodan program povodom Dana državnosti BiH održan je u Osnovnoj školi Zalik, gdje su učenici te škole i njihovi gosti izveli brojne skladbe, te su upriličene recitacije, te plesni program.

Kao gosti pojavili su se 'Mostarske kiše', članice Plesnog studija 'Flash', članice Muzičke škole, te Kulturno - umjetničkog društva Podveležje. U svim gostujućim sastavima bili su i učenici iz škole u Zaliku.

Šaroliki program izmamio je osmijehe na licima prisutnih, te brojne aplauze.

Kopirati
Drag cursor here to close