Mostar

Dan škole 'Mujaga Komadina': Nadmašili smo sami sebe

Osim toga upriličena je izložba radova učenika, futsal turnir, natjecanje u streljaštvu, posjeta Domu za stare i iznemogle osobe, te niz drugih sadržaja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 15. 04. 2018. u 19:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovna škola 'Mujaga Komadina' iz Mostara završila je višednevno obilježavanje Dana škole, u okviru čega je održana kros i biciklistička utrka u kojoj su sudjelovali učenici osnovnih škola s područja Mostara, njihovi učitelji i nastavnici, te roditelji.

Osim toga upriličena je izložba radova učenika, futsal turnir, natjecanje u streljaštvu, posjeta Domu za stare i iznemogle osobe, te niz drugih sadržaja.

Posljednja aktivnost u ovom nizu bila je priredba koja je održana ispred ove škole u Donjoj Mahali, a u kojoj su sudjelovali učenici i nastavno osoblje škole 'Mujaga Komadina', te gosti iz vrtića 'Zem-zem', Dječjih vrtića Mostar i Plesnog studija 'Flash'.

Kao vrhunac priredbe upriličen je vatromet koji je oduševio sve prisutne.

"Nakon desetodnevnog programa kojeg smo realizirali povodom Dana škole koji je uključivao brojne sadržaje, priredba za sve građane ispred naše škole je bila kruna svih naših aktivnosti.

Pred velikim brojem naših roditelja, učenika i prijatelja škole, konzulice Republike Turske u Mostaru, direktora osnovnih i srednjih škola, direktora kulturnih ustanova, instituta 'Yunus Emre', članova Vijeća roditelja i škole, članova Školskog odbora, predstavnika Grada Mostara i mnogih drugih, realizirali smo svečani program za pamćenje.

Na ovaj način zahvaljujem našim gostima, vrtićima 'Zem-zem' i Dječijim vrtićima Mostar, kao i PS 'Flash' na pruženoj podršci i učešću u programu.

Kada nešto dobro napravimo, pomislimo da ne može bolje, ali ovim završnim programom smo nadmašili sami sebe. Ponosni smo na sve nas, a i na sve vas, drage naše prijatelje koji prate naš rad", istaknuo je za Bljesak.info direktor osnovne škole 'Mujaga Komadina' Semir Šejtanić.

Kopirati
Drag cursor here to close