Odlazak sa stilom!

Zaposlenik Twittera na svoj zadnji dan na poslu deaktivirao Trumpov račun

“Otkrili smo da je to učinio zaposlenik za podršku klijentima, provodimo cjelovitu internu istragu”, naveli su iz Twittera i dodali kako poduzimaju korake kako bi to ubuduće spriječili.
Sci-Tech / Internet | 04. 11. 2017. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Twitter račun @realdonaldtrump američkog predsjednika Donalda Trumpa bio je deaktiviran na 11 minuta zbog pogreške zaposlenika Twitter Inc.", objavila je u ta kompanija malo nakon što se taj incident dogodio.

“Otkrili smo da je to učinio zaposlenik za podršku klijentima, provodimo cjelovitu internu istragu”, naveli su iz Twittera i dodali kako poduzimaju korake kako bi to ubuduće spriječili.

Međutim, kako piše Guardian, nešto kasnije stiglo je novo priopćenje Twittera u kojem navode da iza deaktiviranja Trumpova Twitter računa stoji njihov zaposlenik kojemu je to bio zadnji dan na poslu.

“Kroz našu istragu smo saznali da je to učinio Twitterov zaposlenik za korisničku podršku na posljednji dan rada. Provodimo punu unutarnju recenziju “, stoji u novoj izjavi iz firme.

Obzirom na to, postoji realna vjerojatnost da se radi o namjernoj akciji zaposlenika. Svi koji su tijekom tih 11 minuta, koliko je račun bio deaktiviran, išli na stranicu američkog predsjednika naišli su na poruku: “Žao nam je, ta stranica ne postoji.”

Trump je opsežno koristio poruke na Twitteru kako bi napao svoje protivnike i promovirao svoje politike, kako tijekom predsjedničke kampanje 2016., tako i od preuzimanja dužnosti u siječnju ove godine. Trenutno ima 41,7 milijuna sljedbenika na twitteru, prenosi Telegram.hr.

“Veliki porezni rez danas. Lobisti opsjedaju Capital Hill, ali republikanci će se držati čvrsto i učiniti ono što je dobro za Ameriku”, napisao je Trump u svom prvom tweetu nakon što mu je račun ponovno aktiviran.

Kopirati
Drag cursor here to close