Igra koja obara rekorde

Započelo beta testiranje za Red Dead Redemption 2 Online

Mjesec dana prošlo je od izlaska novog Rockstarovog hita, a nakon samotnjačkih avantura će igrači sutra moći vidjeti što će nuditi multiplayer komponenta.
Sci-Tech / Internet | 27. 11. 2018. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Dead Redemption 2 izašao je krajem listopada, a od tada je pokupio samo riječi hvale i od kritičara i igrača. Rockstarova najnovija igra također dijeli prvo mjesto za naslov s najviše nominacija za nagrade u raznim kategorijama, ukupno njih osam, koje će se dodijeliti za manje od dva tjedna na ovogodišnjem izdanju The Game Awards. Osim na toj dodjeli nagrada, vrlo je vjerojatno da će RDR 2 pokupiti nagrade i na brojnim drugim mjestima.

Sada kada je većina igrača koja je uskočila u cipele Arthura Morgana i istražila Divlji zapad, vrijeme je za nove avanture. Čim je Red Dead Redemption 2 bio najavljen svi su očekivali da će imati online komponentu, kao i GTA V, koja će joj drastično produžiti vijek trajanja, uz dodatnu zaradu koju će kroz mikrotransakcije Rockstar i Take-Two ostvariti, piše Bug.hr.

Stiglo je vrijeme beta testiranja koje će započeti u utorak, a plan priključivanja igrača izgleda ovako:

  • 27. studeni, utorak - testiranje najprije kreće za one koji su kupili Ultimate Edition
  • 28. studeni. srijeda - mogu se priključiti oni koji su prvi put zaigrali igru na dan izlaska (26. listopad)
  • 29. studeni, četvrtak - vrata se otvaraju svima koji su igrali prvi put između 26. i 29. listopada
  • 30. studeni, petak - svi ostali igrači koji su kupili igru mogu uskočiti u betu

Red Dead Online beta će vam omogućiti da napravite svog lika i podesite ga po želji, odaberete vještine koje mislite da će vam trebati i zatim se upustite u svijet kojeg je Rockstar stvorio. Dočekat će vas razni NPC-jevi, zabavljat će vas aktivnosti kojima ste se bavili u kampanji za jednog igrača (lov, kockanje, pljačkanje) i ako želite možete stvoriti svoju bandu u kojoj, osim vas, može biti još šest drugih igrača.

"Uzimajući temelje gameplayja iz Red Dead Redemptiona 2, Red Dead Online pretvara ogromne i izuzetno detaljne krajolike, gradove i naselja Red Dead Redemptiona 2 u nove, živuće online svjetove koje će dijeliti brojni igrači. Stvorite i podesite lika, odaberite vještine koje najbolje odgovaraju vašem stilu igranja i krenite u nove avanture prepune raznih iskustava", kaže službeni opis.

Budući da se radi o otvorenom beta testiranju, Rockstar je igračima poručio da mogu očekivati neke poteškoće. "Kao i s većinom online iskustava ove veličine, normalno je da će na početku biti turbulentno. Radujemo se suradnji s našom odličnom i posvećenom zajednicom igrača koja će nam slati svoje ideje, pomoći nam da riješimo probleme koji se pojave i s nama pretvore Red Dead Online u nešto zbilja zabavno i inovativno", piše Bug.hr.

Red Dead Redemption 2 izašao je 26. listopada za PlayStation 4 i Xbox One, a Rockstar se još uvijek nije oglasio o portu za PC (iako dosta igrača smatra da je samo pitanje vremena, neovisno o tome što su prve dvije igre također bile ekskluzive za konzole).

Kopirati
Drag cursor here to close