Za široke narodne mase

YouTube testira jeftiniju opciju pretplate

Premium Lite trenutno se testira u Belgiji, Danskoj, Finskoj, Luksemburgu, Nizozemskoj, Norveškoj i Švedskoj te donosi svega jednu četvrtinu mogućnosti Premiuma.
Sci-Tech / Internet | 03. 08. 2021. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

YouTube je još u ljeto 2019. godine izbacio svoju Premium pretplatu, koja za cijenu od 9 eura omogućuje reprodukciju videozapisa u pozadini i bez oglasa, njihovo preuzimanje, pristup originalnim sadržajima pojedinih autora i naposljetku slušanje glazbe u okviru YouTube Musica.

No, čini se da YouTube testira Premium Lite, jeftiniju opciju pretplate koja bi za cijenu od 6,99 eura omogućila korisnicima pregledavanje videozapisa na webu, iOS-u, Androidu, pametnim televizorima i igraćim konzolama bez oglasa, ali s nedostatkom reprodukcije u pozadini, offline preuzimanja i YouTube Musica.

''U Sjevernoj Europi i zemljama Beneluksa, testiramo novu ponudu kako bismo korisnicima dali još veći izbor. Premium Lite košta 6,99 eura mjesečno i uključuje pregledavanje videozapisa bez oglasa na YouTubeu'', potvrdio je glasnogovornik YouTubea za The Verge, prenosi Bug.

Kopirati
Drag cursor here to close