Nećete vjerovati

Youtube: Što se u BiH najviše gleda?

Zadruga potpuno dominira ljestvicom pa se pojam "Zadruga uživo" našao i na četvrtom mjestu, "Zadruga 4" na osmom mjestu, a "Zadruga 3" na 12-tom.
Sci-Tech / Internet | 14. 09. 2021. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani BiH jednostavno uživaju u gledanju i komentiranju tuđih života. Dokazuje to i činjenica da je najtraženiji pojma na YouTubeu u 2020. godini u BiH "Zadruga".

Prema statistici stranice Statistica.com građani BiH na najvećom svjetskoj "televiziji" zaluđeni su reality programom.

Zadruga potpuno dominira ljestvicom pa se pojam "Zadruga uživo" našao na četvrtom mjestu, "Zadruga 4" na osmom mjestu, a "Zadruga 3" na 12-tom.

Nije poznato što je ono što toliko privlači građane BiH na gledanje takvih sadržaja. Jesu li to višak slobodnog vremena ili nedostatak zanimacije, ali jedno je sigurno građani BiH uživaju u promatranju drugih.

Drugi najtraženiji pojam u BiH je "Filip i Zaga". Youtube kanal bračnog para posebno je popularan među djecom, a kako navode oni nastoje educirati djecu o očuvanju prirode i životinja te ih upoznaju sa svijetom u kojem odrastaju kroz promociju pozitivnih vrijednosti.

Foto: 24 sata / Drugi najtraženiji pojam u BiH je "Filip i Zaga"

Na trećem mjestu našao se pojam "film", "pjesme" su na petom mjestu dok je "crtani" na šestom.

Tuzlanski youtuber Nermin Rapkić zasjeo je na sedmo mjesto, a deveto mjesto zauzeo je drugi reality program "Parovi".

Deseto mjesto na ljestvici najtraženijih pojmova zauzeo je srbijanski youtuber Baka Prase koji, čini se, ima vojsku sljedbenika i u BiH.

Foto: YouTube / Najpoznatiji YouTuberna ovim prostorima, Bogdana Ilić, popularnije znan kao Baka Prase
Kopirati
Drag cursor here to close