Za Androide

WhatsApp postao još sigurniji

Nova značajka najviše će pomoći onim korisnicima koji svoje telefone drže otključanima cijelo vrijeme ili samo dio vremena, dok su primjerice doma ili na poslu
Sci-Tech / Internet | 04. 11. 2019. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

WhatsApp se kontinuirano razvija. Osim što se ispravljaju greške u kodu, nerijetko se dodaju i nove opcije. Ovog puta između ostalog dodana je i opcija prijave u aplikaciju putem otiska prsta.

Zahvaljujući tome, korisnici navedene aplikacije dobili su nov način skrivanja sadržaja primljenih i poslanih poruka. Nova značajka najviše će pomoći onim korisnicima koji svoje telefone drže otključanima cijelo vrijeme ili samo dio vremena, dok su primjerice doma ili na poslu, piše Bug.hr.

Opcija je smještena unutar izbornika Privacy, nalazi se skroz na dnu i po defaultu je isključena. Korisnici imaju više mogućnosti na raspolaganju kada je u pitanju automatsko zaključavanje aplikacije.

Korisnici mogu birati između tri vremenska intervala – istovremeno (čim se ugasi zaslon), nakon jedne minute ili nakon pola sata. Na istom mjestu mogu odabrati žele li da se prikazuju obavijesti o primljenim porukama ili ne.

Kopirati
Drag cursor here to close