Društvene mreže

Web inačica Twittera konačno dobila Night Mode

Sci-Tech / Internet | 09. 09. 2017. u 21:18 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Twitteru su konačno odlučili omogućiti Night Mode na svim platformama. Podsjetimo, dotična opcija je najprije stigla na Android i iOS uređaje, krajem lipnja, odnosno kolovoza2016. godine.

Sada godinu dana kasnije, Twitter je istu mogućnost donio i korisnicima koji svojem Twitter računu pristupaju putem weba. Za razliku od Twittera na pametnim telefonima, web korisnici će morati sami odlučivati kada žele, a kada ne žele koristiti Night Mode jer web inačica Twittera ne podržava automatsku promjenu vezano uz doba dana ili noći, piše Bug.hr.

No, kako se do ove opcije lako dolazi to i nije prevelika gnjavaža. Za aktivaciju Night moda potrebno je prijaviti se na svoj Twitter račun te potom kliknuti na profilnu fotografiju nakon čega će se pojaviti izbornik s opcijama.

Nakon toga je potrebno još samo kliknuti na opciju Night Mode koja je smještena na samom kraju izbornika. Izgled sučelja će se potom izmijeniti na način da će pozadina postati crna, a dio gdje se prikazuju tvitovi tamno plavi. Dakako crna boja teksta promijenit će se u bijelu.

Kopirati
Drag cursor here to close