Kraljice Instagrama

Trikovi koje svaka ''instagramuša'' mora imati u malom prstu

5 'trikova' olakšat će vam korištenje aplikacije, a znamo da jedna prava 'Instagramuša' mora imati takva znanja u malome prstu.
Sci-Tech / Internet | 23. 03. 2018. u 19:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Selfije ste isprakticirale, snalazite se s uređivanjem fotografija, a svaka vaša objava prikupi poštenu hrpicu lajkova. To je to, postali ste prava 'kraljica Instagrama', ako ne ništa, barem samoj sebi.

Ako vam se sviđa izgled profila, valjda je to to, ali i dalje vas kopka pomisao da 'može to i bolje'...

Kao trenutno najpopularnija društvena platforma, koja iz dana u dan svoju popularnost opravdava, a uz to i premašuje očekivanja, upravo se Instagram pokazao ne samo kao najpopularnija mreža, već i - aplikacija, piše Slobodna Dalmacija.

Jer, pomagalo u obliku aplikacije prošle je godine obrilo sve rekorde 'skidanja', a zadovoljni korisnici ocijenili su je kao 'izvrsnu'. Imate ju i vi na svome mobitelu, naravno, ali jeste li sigurni da znate baš sve njene tajne?

Ako vas zanima kako 'ušutkati' nečije priče, olakšati si pretraživanje ili jednostavno urediti profil i obojati ga u šareno, pogledajte savjete koje je podijelio portal Mashable. 5 'trikova' olakšat će vam korištenje aplikacije, a znamo da jedna prava 'Instagramuša' mora imati takva znanja u malome prstu.

 

5 Instagram pro-tips you probably didn’t know about.

Objavu dijeli Mashable (@mashable)

Kopirati
Drag cursor here to close