Urbana desnica

Tito i Jugoslavija brišu se s Facebooka

Urbana desnica tvrdi kako su im Facebookovi administratori zahvalili i najavili da će uskoro svi sadržaji u kojima se veliča Tito ili Jugoslavnija biti automatski obrisani.
Sci-Tech / Internet | 04. 01. 2018. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsko udruženje Urbana desnica traži od Facebooka da briše sve objave u kojima se spominju Josip Broz Tito i Jugoslavija.

Udruženje je na svojoj Facebook stranici objavilo kako je posljednjih nekoliko dana u izravnom kontaktu s administracijom ove društvene mreže u Londonu, te da su se požalili na objave u kojima se spominje Tito.


"Riječ je o našoj opširnoj prijavi koju smo im poslali, te priložili pregršt dokumenata, članaka svjetskih medija, dokumentarni film o ubojstvima u Titovo ime, koji je titlovan na engleski", piše u objavi ovog udruženja.

Urbana desnica tvrdi kako su im Facebookovi administratori zahvalili i najavili da će uskoro svi sadržaji u kojima se veliča Tito ili Jugoslavnija biti automatski obrisani, a njihove promotere Facebook će blokirati.

"Kada dobijemo službenu potvrdu na mail o uvrštenju u algoritam, obavijestit ćemo vas. Tada će svaka vaša prijava na sadržaj u kojima se veliča zločinački režim ili Tito biti automatski obrisani", ističu hrvatski desničari, prenosi Srna.

Sjedište udruženja Urbana desnica nalazi se u Splitu, a ciljevi su im da, kako navode, "promoviraju moderne rodoljubive vrijednosti i kulturu života, te provedu lustraciju".

Kopirati
Drag cursor here to close