Nova opcija

Sami odredite tko vas može dodati u grupu na WhatsAppu

Sada se stvari iz temelja mijenjaju, budući da su u WhatsAppu napokon shvatili da bi korisnici trebali imati mogućnost sami odrediti s kim žele grupno chatati.
Sci-Tech / Internet | 07. 11. 2019. u 17:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurno ste do sada u više navrata doživjeli da vas je netko samovoljno i neodgovorno dodao u neku WhatsApp grupu, što je ponekad znalo izazvati reakcije u rasponu od blagog živciranja pa sve do povišenog hormona štitnjače.

Istina, takav razvoj događaja ste već ranije ove godine mogli spriječiti, ali samo na način da svima onemogućite da vas dodaju u grupe. Dakle svi ili nitko. Sada se stvari iz temelja mijenjaju, budući da su u WhatsAppu napokon shvatili da bi korisnici trebali imati mogućnost sami odrediti s kim žele grupno chatati, piše Mob.hr.

Naime, najnovija verzija aplikacije omogućuje upravo to, dakle da iz liste kontakata unaprijed odredite tko vas može, a tko ne može dodati. Ukoliko vam je nova verzija dostupna, u postavkama privatnosti i grupa s popisa jednostavno odaberite kontakte kojima vjerujete da vas neće gnjaviti.

Kopirati
Drag cursor here to close