Najbolji videi

Priče iz budućnosti: Glasujte za najbolju ideju!

Autori najboljih globalnih vizija bit će pozvani na trodnevnu edukacijsku Akademiju koja će biti održana u ožujku 2019. godine u Lisabonu
Sci-Tech / Internet | 15. 02. 2019. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Bull Futur/IO, projekt koji kreativne umove iz cijelog svijeta poziva da kroz video klipove u trajanju od 60 sekundi podijele svoje vizije budućnosti 2030. godine ulazi u samu završnicu. U Bosni i Hercegovini su organizirane proteklih mjeseci dvije radionice koje su imale zadatak da animiraju mlade bh. futuriste da se prijave na svjetsko natjecanje ideja i vizija budućnosti.

Autori najboljih globalnih vizija bit će pozvani na trodnevnu edukacijsku Akademiju koja će biti održana u ožujku 2019. godine u Lisabonu (Portugal), gdje će u jedinstvenom okruženju biti dio inspirativnih radionica i diskusija.

Foto: Red Bull PR / Red Bull Futur IO

Također, sudionici će imati mogućnost da dalje razviju i usavrše svoje koncepte uz ključne voditelje mišljenja u ovoj zajednici te se tako izbore za priliku da Red Bull Media House njihovu viziju budućnosti pretoči u profesionalnu video produkciju.

Predstavnika Bosne i Hercegovine će odabrati žiri. Ipak, jedan od projekata u cijelom svijetu će biti izabran i glasovima publike te je zbog toga odlučeno da se organizira i online glasovanje koje će trajati do 17. veljače, a ideja sa najviše online glasova će dobiti pozivnicu za finalnu Akademiju u Portugalu. Svojim glasom moguće je da i BiH dobije i drugi tim na svjetskom finalu u Portugalu, priopćeno je iz Red Bulla.

Glasovati se može na poveznici, a glasovati je jednostavno - potrebno je u sekciji pretraživača ukucati grad i dati svoj glas.

Kopirati
Drag cursor here to close