Super prilika

Poziv blogerima i blogericama iz BIH: Postanite dio Play Media Day digital tima

Kotizacije za deset blogera i blogerica, a tablet najboljem!
Sci-Tech / Internet | 11. 04. 2018. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Play Team i Prointer pozivaju blogere iz Bosne i Hercegovine i regije da se prijave i postanu dio Play Media Day digital tima! Ukoliko si bloger/blogerica, pratiš aktualne medijske trendove, želiš se educirati i saznati novosti iz oblasti kreativne industrije od renomiranih predavača i panelista, ali i upoznati mnogobrojne influencere regije, ovo je poziv baš za tebe!

Video: Play Media Day 03 - Banjaluka 08.06.2018.

Deset blogera i blogerica koji se prijave i kreiraju najavni tekst o događaju Play Media Day 03 će osigurati kotizaciju za sudjelovanje na Play Media Day 03, koji će se održati 08.06.2018. u Muzeju suvremene umjetnosti RS u Banja Luci. Rok za kreiranje i dostavljanje tematskih tekstova je 10. svibanj 2018. godine, nakon čega će tročlani žiri odabrati deset najboljih.

Jedno od deset izabranih blogera i blogerki, koji kreiraju tekst na temu ''Jesmo li na korak do Black Mirror-a?'' i po mišljenju tročlanog žirija kreira najbolji sadržaj, imaće priliku da osvoji tablet, koji poklanja Prointer – tehnički partner događaja.

Ukoliko ti sve navedeno zvuči primamljivo, posjeti www.playmediaday.com i u sekciji ''Vijesti'' pronađi sve informacije o ovogodišnjem događaju. Kreiraj tekst o Play Media Day 03, a nakon što ga i objaviš na blogu i društvenim mrežama, zajedno sa linkom na tekst, pošalji ime i prezime, kao i kontakt telefon na e-mail adresu: [email protected]

Video: Play Media Day 02 - AfterMovie

Na navedeni e-mail možeš poslati i dodatna pitanja o samom događaju, koja mogu da ti pomognu u kreiranju još bolje najave Play Media Day 03.

Dali smo ti dovoljno razloga za prijavu? Ne zaboravi, samo deset odabranih po mišljenju žirija će dobiti besplatnu kotizaciju, a najbolji će dobiti tablet, koji poklanja Prointer.

Radujemo se saradnji i susretu 08.06. na Play Media Day 03 u Banja Luci!

Video: Play Media Day 03 - Komunikacija je beskonačna
Kopirati
Drag cursor here to close