PlayStation Network

Pala većina glavnih servera PlayStation mreže

Iz Sonyja su potvrdili da je pala većina glavnih servera PlayStation mreže, zbog čega korisnici mogu imati problema s igranjem igara, lansiranjem aplikacija i korištenjem nekim opcija.
Sci-Tech / Internet | 08. 08. 2019. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak tijekom jutra došlo je do problema sa Sonyjevim PlayStation Networkom, zbog kojih brojni gameri ne mogu uživati u igrama na svojim konzolama te su svoju ljutnju i bijes na kompaniju izrazili na Twitteru.

Trenutačno nema informacija o raširenosti problema s PSN-om te se korisnicima samo prikazuje informacija kako je u tijeku održavanje mreže. Pogled na stranicu Donw detector otkriva kako su prve prijave nemogućnosti pristupa PlayStaton Networku počele prije više od sat vremena te je na toj stranici problem prijavio veliki broj ljudi, piše Zimo.co.

Iz Sonyja su, prenose na Florida Postu, potvrdili da je "pala" većina glavnih servera PlayStation mreže, zbog čega korisnici mogu imati problema s igranjem igara, lansiranjem aplikacija i korištenjem nekih opcija.

Uzroci problema još su nepoznati te su iz Sonyja objavili klasičnu poruku u kojoj se korisnicima zahvaljuju na strpljenju, dok njihovi inženjeri naporno rade kako bi što prije ponovno aktivirali PSN. PlayStation Network ne radi vlasnicima posljednje generacije konzola PS4, ali i starije generacije PS3, kao i vlasnicima dlanovne konzole PS Vita.

Dok s nestrpljenjem čekaju mogućnost ponovnog igranja, gameri se zabavljaju na društvenim mrežama – neki govore kako se s ovom situacijom sigurno naslađuju vlasnici Xboxa, dok se drugi pitaju što će sada raditi i je li ovo vrijeme da sada, kada ne mogu igrati, pročitaju neku knjigu., piše Zimo.co.

Kopirati
Drag cursor here to close