Red Bull M.E.O.

NekiLik iz Gradačca predstavlja BiH na svjetskom finalu

Prenos događanja u svim igrama moguće je pratiti od 18. do 26. travnja na Red Bull Twitch kanalu.
Sci-Tech / Internet | 15. 04. 2020. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon više od pet mjeseci globalnog prvenstva koje je ugostilo neke od najboljih mobile eSport igrača u Clash Royaleu, Brawl Starsu i Hearthstone igrama, druga Red Bull M.E.O. sezona završava se velikim finalom 25. i 26. travnja.

Druga sezona okupila je više od 15.000 sudionika i fantastičan je nastavak prvog izdanja. Stoga se se može zaključiti kako je ovo početak jedne dobre gejmerske tradicije.

Prvaci iz čak 30 zemalja svojim igrama osvojili su pravo sudjelovanja na završnici, koje se nažalost neće odigrati u Madridu. Zbog aktualne situacije u svijetu, svi igrači-predstavnici svojih zemalja, zaigrat će od kuće.

Prije samo nekoliko mjeseci Asmir Gibić je osvojio po prvi put održane bh. kvalifikacije u Clash Royale igri, i time još jednom upisao BiH na veliku eSport mapu svijeta.

Ovaj šesnaestogodišnji mladić iz Gradačca, koji je u gaming vodama poznatiji kao “NekiLik”, imao je lagan put do finala ne izgubviši nijednu jedinu rundu, ali su njegove vještine stavljene na pravi test vrijedan borbe za titulu, odmah po dolasku u finale.

Dlanova ''zalijepljenih'' za telefon, borba je trajala punih pet rundi i bila izjednačena do samog kraja. Krajnji rezultat od 3:2, kojim je NekiLik pobijedio suparnika ''En1$-a'', dokaz je napete borbe dva velika eSport talenta koje naša zemlja ima.

Prenos događanja u svim igrama moguće je pratiti od 18. do 26. travnja na Red Bull Twitch kanalu. Bh. predstavnik će nastupiti 19. travnja, i uz uspjeh prvog dana, i u finalu 26. travnja sa početkom u 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close