Stigle promjene

Napokon možemo uređivati tvitove, ali ...

Upravo zbog Trumpa korisnici Twittera sad imaju mogućnost uređivanja svojih tvitova i nakon što su ih objavili. Pod određenim uvjetima.
Sci-Tech / Internet | 23. 07. 2018. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godinama korisnici Twittera mole i apeliraju za opciju uređivanja tvitova nakon objave. Jer svima se barem jednom dogodilo da su u brzini napisali krivo slovo ili željeli još nešto dodati.

Jedna od najglasnijih zagovornica opcije "edit" američka je zvjezda Kim Kardashian, a s obzirom na to koliko često gramatičke pogreške radi i američki predsjednik Donald Trump, vjerujemo kako bi i njemu dobro došla ovakva opcija.

No, upravo zbog Trumpa korisnici Twittera sad imaju mogućnost uređivanja svojih tvitova i nakon što su ih objavili. Pod određenim uvjetima, javlja Zimo.co.

Naime, programer Corey Gwin osmislio je dodatak za Google Chrome pod imenom "Covfefe" (u čast najpoznatijeg tvita američkog predsjednika) koji korisnicima daje mogućnost uređivanja tvitova i nakon što su stisnuli gumb "Objavi", ali i odgađa objavljvanje tvitova desetak sekundi kako bi autorima dao priliku da ponište objavu prije no što ona postane vidljiva.

Kako sam kaže, Jack (Dorsey, CEO Twittera, op.a.) nije htio napraviti tako nešto pa je on preuzeo stvar u svoje ruke.

Iako "Covfefe" nije službeno Twitterovo rješenje i rezultirat će poništavanjem svih "lajkova" i "retvitova" originalne objave, korak je u dobrom smjeru.

"Covfefe" dodatak je besplatan i jednostavno se instalira i koristi u pregledniku Google Chrome.

Kopirati
Drag cursor here to close