Za Androide

Microsoft u novoj aplikaciji kombinira sve Office alate

Microsoft je na Google Play trgovini aplikacija predstavio unificiranu aplikaciju s Office alatima koja nudi opcije kao što je stvaranje PDF-ova iz fotografija i Word, Excel te PowerPoint dokumenata.
Sci-Tech / Internet | 04. 11. 2019. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Microsoft je na Google Play trgovini aplikacija predstavio beta inačicu svoje nove Android aplikacije Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & more koja donosi kombinaciju svih poznatih Office aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint na jednom mjestu.

Aplikacija će korisnicima omogućiti stvaranje, uređivanje i spremanje dokumenata na samom Android uređaju ili u cloudu. Također, tu je i opcija surađivanja s ostalim korisnicima na zajedničkom uređivanju dokumenata te skeniranje QR kodova radi otvaranja datoteka ili poveznica, piše Bug.hr.

Vrijedi istaknuti i integraciju sa Sticky Notes komponentom bez potrebe za otvaranjem te aplikacije kao i mogućnost trenutačnog stvaranja PDF dokumenta iz fotografija te Word, Excel ili PowerPoint dokumenta.

Microsoft je korisnicima prije nekoliko godina u vrijeme Windows Phone uređaja nudio unificiranu Office aplikaciju pod imenom Office Hub, no nakon propasti te platforme korisnicima Android uređaja Office alati su ponuđeni kao razdvojene aplikacije.

Kopirati
Drag cursor here to close