Mreža za poslovne korisnike

LinkedIn razvija konkurenta Clubhouseu

Mreža za poslovne korisnike uskoro počinje s testiranjem nove opcije koju su “posudili” od popularnog Clubhousea.
Sci-Tech / Internet | 01. 04. 2021. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / LinkedIn

Jedna od društveno-komunikacijskih platformi o kojima se najviše govori u posljednje vrijeme je Clubhouse.

Audio aplikacija za grupne razgovore u kratko je vrijeme osvojila korisnike te je postala još jedan alat putem kojeg neka od najpoznatijih lica globalne tehnološke scene poput Elona Muska, Billa Gatesa i Marka Zuckerberga iznose svoje komentare i mišljenja.

Ta velika popularnost aplikacije koja je dostupna samo korisnicima Appleovih mobilnih uređaja te je za njeno korištenje potrebna pozivnica, privukla je ne samo korisnike, već i - konkurenciju, javlja Zimo.

Već smo pisali kako je Twitter među prvima predstavio svog konkurenta, Facebook također radi na kopiji Clubhouse, kao Spotify. Ovaj tjedan saznali smo da se klubu konkurenata Clubhousea pridružila još jedna dobro poznata kompanija, tj. društvena mreža - LinkedIn.

U komentaru za medije iz te su kompanije poručili kako su trenutačno u fazi ranih testiranja opcije koja bi korisnicima njihove mreže omogućila jedinstveno audio iskustvo povezano s njihovim profesionalnim identitetom.

Također, prenose na The Vergeu, u LinkedInu razmišljaju i o načinima na koje bi proširili takve audio opcije i na druge dijelove mreže, poput događaja i grupa. Tako bi korisnicima omogućili nove načine povezivanja s njihovom zajednicom, komentirali su iz ove mreže za poslovnjake za The Verge.

Beta testiranje opcije kreće “uskoro”, no nije poznato kada bi ta opcija mogla službeno postati dostupna svim korisnicima LinkedIna.

Kopirati
Drag cursor here to close