Rezima

Kreiran prvi Channel Manager u BiH

Ovaj alat sve rezervacije pristigle s online servisa i one koje gosti rezerviraju u objektima smješta u jedno mjesto, u jednu aplikaciju.
Sci-Tech / Internet | 13. 01. 2018. u 17:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tim stručnjaka iz BiH i regije okupljen oko IT inženjera Adnana Behrema kreirao je prvi Channel Manager u Bosni i Hercegovini pod nazivom Rezima, koji će biti pušten u rad u ponedjeljak.

Behrem je pojasnio da taj alat sve rezervacije pristigle s online servisa i one koje gosti rezerviraju u objektima smješta u jedno mjesto, u jednu aplikaciju.

''Vlasnici smještajnih objekata, menadžeri ili pak osoblje na recepciji može u svakom trenutku pratiti rezervacije s više od 40 online servisa bez bojazni da će im doći do preklapanja rezervacija i da će iste rezervacije morati ručno procesirati. Rezima to sve radi za njih, vlasnicima ostaje da stave veći fokus na gosta, emiliniraju administraciju, greške i stres'', dodao je Behrem.

Oglašavanje smještaja na Rezima channel manageru automatski se povezujete s više od 40 najpopularnijih servisa za rezervacije kao što su Booking.com, Airbnb, TripAdvisor, Holidaylettings i drugima.

Sve prispjele rezervacije se automatski ažuriraju na svim portalima te je stoga mogućnost duplih rezervacija svedena na minimum.

Rezima aplikacije dostupne su za Android, iOS i Windows uređaje. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na probno razdoblje od jednog mjeseca.

Kopirati
Drag cursor here to close