Activity Status

Instagram sada prikazuje jesu li vaši prijatelji online

Instagram je dobio novu opciju pod imenom Activity Status koja korisnicima omogućuje prikaz prijatelja koji su u datom trenutku aktivni unutar Instagram aplikacije.
Sci-Tech / Internet | 21. 07. 2018. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Instagram, Facebookova popularna aplikacija čija je primarna funkcija uređivanje i dijeljenje fotografija dobila je novu mogućnost pod imenom Activity Status.

Na službenom Instagramovom blogu objavljena je informacija kako sada korisnici mogu vidjeti koji su prijatelji u datom trenutku online i aktivni u kontekstu same Instagram aplikacije.

Prijatelji s kojima je korisnik ranije razmijenio poruke ili prijatelji koji samo prate korisnikov profil kada su aktivni unutar aplikacije bit će označeni s zelenom točkom uz fotografiju njihova profila, javlja Bug.hr.

Opcija je vrlo slična onoj koja se već može pronaći unutar Facebook Messenger aplikacije, a uvedena je s kako bi se po mogućnosti povećala interakcija između korisnika, kao i samo dijeljenje sadržaja putem samog Instagrama.

Također, na taj način će se povećati i razmjena poruka u stvarnom vremenu putem Directa s obzirom na korisnici mogu vidjeti tko je u tom trenutku dostupan. Na kraju valja napomenuti da je u postavkama omogućeno isključivanje ove opcije ukoliko se ona ne želi koristiti.

Kopirati
Drag cursor here to close