Deset puta veće brzine

HT ERONET: Od danas 4G mreža u komercijalnoj uporabi; stigle nove SMART tarife

Inženjeri HT ERONET-a jučer su obavili i testna mjerenja i brzine 4G mreže u gradu Mostaru.
Sci-Tech / Internet | 08. 05. 2019. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi korisnici HT ERONET-a od danas mogu uživati u prednostima 4G mreže koja donosi i do deset puta veće brzine prijenosa podataka od dosadašnjih. Uz današnje komercijalno puštanje 4G mreže, HT ERONET predstavlja i svoje nove SMART tarife.

 

Riječ je o novim tarifama, dostupnima svim privatnim i poslovnim, novim i postojećim korisnicima.

Posebno izdvajamo dvije – SMART 30 i SMART 45. Što, konkretno, ove tarife donose našem korisniku?

Definitivno – najbolji omjer uključenih minuta, SMS-ova i gigabajta, uz niže cijene mjesečne pretplate.

Primjerice, SMART 45 najbolja je ponuda na tržištu; korisniku omogućava najviše mobilnog interneta – 12 GB za pripadajući iznos pretplate te čak 2 000 minuta i 2 000 SMS poruka.

Što se pak 4G mreže tiče, svi naši korisnici od danas mogu zamijeniti svoje postojeće SIM za USIM kartice, koje omogućavaju korištenje 4G mreže.

Svi oni koji ne zamijene postojeće SIM kartice, i dalje će moći koristiti svoj broj na HT ERONET mreži kao i do sada, ali neće moći koristiti prednosti 4G mreže.

Podsjetimo: za korištenje 4G mreže potrebno je imati mobilni uređaji koji podržava 4G tehnologiju i USIM karticu.

Ono što želimo posebno istaknuti jest da za zamjenu postojećih SIM – USIM karticama, nema ograničena roka.

Zamjena SIM kartica će se naplaćivati po promotivnoj cijeni od 1 KM (s PDV-om) do 30. 6. 2019., a nakon toga datuma, zamjena SIM kartica bit će naplaćivana po standardnom cjeniku.

"Inženjeri HT ERONET-a jučer su obavili i testna mjerenja i brzine 4G mreže u gradu Mostaru. Ono što naši korisnici trebaju znati, vezano uz brzine 4G i 4G+ mreže, jest da se, isto kao i kod 3G tehnologije, ukupni kapaciteti zapravo dijele među svim aktivnim korisnicima bazne postaje", poručuju iz Odjela za korporativne komunikacije.

Dakle, u komercijalnom radu korisnici će, ovisno o trenutnom opterećenju mreže, dobivati brzine nešto manje od teorijskih i testnih, što je uvjetovano načinom rada mobilnih tehnologija.

Kopirati
Drag cursor here to close