Presented by Google

Google One - za sve korisnike kojima treba puno prostora u cloudu

Privatni korisnici koji plaćaju Googleu prostor za pohranu podataka u oblaku od sada će biti prebačeni na uslugu Google One, s novim popustima i prednostima.
Sci-Tech / Internet | 16. 05. 2018. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Google / Google one

Privatni korisnici kojima besplatnih 15 GB prostora za pohranu na Google Driveu nije dovoljno, pa plaćaju Googleu za neki veći paket, uskoro će biti prebačeni na novu uslugu, Google One – objavljeno je iz ove kompanije.

Ova bi usluga trebala objediniti nekoliko Googleovih servisa, ali prije svega fokus će biti na unaprjeđenju Google Drivea.

Korisnicima će tako na raspolaganu biti nešto niže cijene paketa koji će varirati od 100 GB to 30 TB. Postojećih 2 TB prostora za pohranu će, primjerice, umjesto dosadašnjih 19,99 dolara koštati upola manje, 9,99 dolara na mjesec, piše Bug.hr.

Paketa od 1TB više neće biti, a najjeftinija opcija kojom se na Google One može pretplatiti bit će ona koja donosi 100 GB prostora – za 1,99 dolara mjesečno, ili nešto skupljih 2,99 dolara mjesečno za 200 GB.

Osim obične cloud pohrane Google će svojim pretplatnicima na Google One nuditi i dodatnu korisničku podršku vezanu uz sve svoje proizvode i usluge, dat će im ponešto kredita za trošenje na Google Play trgovini ili pak popuste na hotele koje rezerviraju putem Google tražilice.

Također, bit će tu i obiteljske pretplate u kojima će svaki korisnik moći imati svoj podatkovni Google One paket, a svi troškovi za do 5 članova obračunavat će se jednom, glavnom, korisniku.

Kopirati
Drag cursor here to close