Na Twitchu

Gamer napravio nešto neuobičajeno i postao hit

JesseDStreams obožava igrati videoigre, ali definitivno nije među najpopularnijim streamerima na Twitchu. Sve do posljednjeg prijenosa.
Sci-Tech / Internet | 30. 01. 2019. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igranje videoigara za neke je ''gamere'' postao veoma isplativ posao. Milijuni prate njihova videa u kojima pokazuju svoje igračke vještine na Twitchu. No jedan je gamer izazvao veliku pozornost svojim "vještinama" i ubrzo postao pravi hit.

JesseDStreams obožava igrati videoigre, ali definitivno nije među najpopularnijim ''streamerima'' na Twitchu. Njegove prijenose u prosjeku gleda između 10 i 50 ljudi.

Međutim, posljednji prijenos postao je hit zbog jednog neobičnog poteza.

Naime, Jesse je zaspao tijekom igranja i prijenosa pa su njegovi pratitelji umjesto videoigre na ekranu gledali Jessea kako spava.

Koliko god to čudno zvučalo, video čovjeka koji spava i pri tom hrče postao je hit, a Jesse nakon buđenja nije mogao vjerovati da više od 200 ljudi gleda prijenos njega kako spava i čeka da se probudi.

Video njegova buđenja u međuvremenu je na Twitchu postao hit i pregledalo ga je gotovo dva milijuna ljudi.

Jesse je postao hit, brojni pratitelji uplaćuju mu novac, a neki su čak predložili da snimka njegova buđenja postane novi Twitchev emotikon.

Eto, čak ne morate biti dobar ''gamer'' da biste postali hit na Twitchu. Dovoljno je da zadrijemate tijekom prijenosa.

Kopirati
Drag cursor here to close