Formula 1 donosi ekskluzivnu video emisiju na Twitter

Širenje digitalne prisutnosti najpopularnijeg automobilističkog sporta na svijetu zahvatit će i društvene mreže, i to s potpuno novim sadržajima.
Sci-Tech / Internet | 02. 05. 2018. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već se u nekoliko navrata najavljivalo kako će Formula 1, u skladu sa svojom novom medijskom strategijom, prije Velike nagrade Španjolske u svibnju pokrenuti vlastitu OTT streaming uslugu.

Taj plan, međutim, nije jedini koji se tiče širenja digitalne prisutnosti ovog sporta. Mlađoj publici sklonoj društvenim mrežama od iste će utrke na raspolaganju biti i sasvim nova emisija – ekskluzivno na Twitteru.

Pratitelji službenog Twitter računa Formule 1 moći će, ekskluzivno na ovoj društvenoj mreži, netom po završetku utrke i ceremonije proglašenja pobjednika, pratiti video emisiju uživo. Njezin će voditelj biti američki novinar koji već godinama prati sve vezano za F1, Will Buxton, piše Bug.hr.

U studiju će nakon svake utrke, uz legende ovog sporta koje će mu biti sukomentatori, dovoditi glavne aktere tog vikenda – vozače, inženjere i šefove momčadi. S njima će kroz razgovor i snimke najzanimljivijih trenutaka analizirati utrke, te ih komentirati skupa s tviterašima.

Partnerstvo F1 s Twitterom od sljedeće će Velike nagrade rezultirati i ekskluzivnim video snimkama koje će se prikazivati samo na ovoj mreži.

Slične ugovore o ekskluzivnim premium video sadržajima Twitter već ima s košarkaškim i hokejaškim federacijama u SAD-u (NFL, NBA, MLB), kao i s nekim eSports organizacijama, piše Bug.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close