Mozilla

Firefox Send omogućuje besplatnu razmjenu datoteka do 2,5 GB

Mozilla je pokrenula servis Firefox Send koji korisnicima omogućuje razmjenu datoteka s veličinom od maksimalno 2,5 GB putem bilo kojeg preglednika te čak i bez registracije (uz ograničenje od 1GB).
Sci-Tech / Internet | 13. 03. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mozilla je pokrenula novi servis za razmjenu većih datoteka pod imenom Firefox Send. Riječ je o servisu koji će ponuditi razmjenu dokumenata, fotografija, video materijala i drugog sadržaja s veličinom do 2,5 GB.

Sam servis nudi end-to-end enkripciju pri razmjeni poruka, a datoteke se mogu i dodatno zaštiti postavljanjem vlastite lozinke. Osim postavljanja lozinke bit će moguće odrediti datum isteka same podijeljene datoteke nakon čega ju više neće biti moguće skinuti, kao i odrediti maksimalni broj preuzimanja za pojedinu datoteku.

Postoje dva načina na koji se način ovaj servis može iskoristiti, prvi način ne zahtjeva registraciju no nudi slanje datoteka s veličinom od maksimalno 1 GB. Korisnici koji se registriraju na servis putem Firefox računa imat će pravo na razmjenu datoteka maksimalne veličine od 2,5 GB.

Firefox Send je moguće koristiti na svim modernim internetskim preglednicima, a za učitavanje datoteka dovoljno se poslužiti drag and drop metodom.

Kopirati
Drag cursor here to close