Besplatna radionica

Svjetski marketinški stručnjak Howard Kingston dolazi u INTERA TP

Radionicu će održati gospodin Howard Kingston, inače aktivan član startup scene u Ujedninjenom Kraljevstvu.
Sci-Tech / Internet | 05. 10. 2017. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

INTERA Tehološki park organizira 11. listopada 2017. besplatnu radionicu na temu ''Facebook oglašavanje, video marketing i mobilni marketing''.

Inače, Internet, mreža svih mreža, mjesto razmjene informacija i usluga, u posljednjem je desetljeću postao snažan kanal promocije i marketinga. Društvene mreže, video marketing i mobilni marketing alati su kojima suvremena poduzeća dolaze do svojih ciljnih skupina lako, brzo i relativno povoljno. Upravo zato ovo područje marketinga privlači toliko pažnje i stvara potrebnu za konstantnim unaprjeđenjem vještina i znanja.

Radionicu će održati gospodin Howard Kingston, inače aktivan član startup scene u Ujedninjenom Kraljevstvu, suosnivač startupa Adludio koji predstavlja vodeću platformu zasnovanu na senzornom oglašavanju i  čiji su klijenti vodeće kompanije kao što su Unilever, P&G, Sky, Nestle, RedBull, Paypal, BBC i mnoge druge. Osnivač je  Startup Remarkable koji ima za cilj da pomogne startupima i poduzećima u području društvenih medija i efektivnog marketinga. Piše za Huffington Post tevodi vlastiti blog. Ima iskustva u mentoriranju svojih kolega poduzetnika i aktivno radi na mentoriranju poduzetnika na  General Assembly London gdje također drži predavanja na teme Facebook oglašavanja, Search (Google PPc), Twitter marketing, Linkedin PPC, Video marketing, Personal Branding, Growth Hacking, i kako dobiti prvih 5000 korisnika u mobilnom marketingu, navode u priopćenju.

Radionica će biti na engleskom jeziku te će se održati u periodu od 12 do 16 sati. Svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi na linku. Dan ranije, za startupe INTERA TP-a će biti organizirane konzultacije 1:1, a radionica je financirana od strane Švicarskog Poduzetničkog Programa, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close