Skrivena kupnja

Umjesto iznosa na računu će pisati ''čestitamo na osvojenoj nagradi''

ASOS razmišlja o mogućnosti skrivene kupnje tako da tvoji bližnji misle da si dobila na nagradnoj igri
Sci-Tech / Internet | 04. 11. 2020. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem listopada pojavila se vijest da internet trgovina ASOS razmišlja o novim mogućnostima prilikom kupnje. Naime, ove godine je posebno porastao broj online kupovina, a nekima je boravak kod kuće stvarao probleme jer su onda svi ukućani vidjeli kolike iznose su potrošili na ASOS-u i sličnim stranicama.

Iz tog razloga razmatra se o korisnoj značajki koja bi mnogima smanjila nelagodu kad paket stigne na adresu. Riječ je o alibi opciji koja sakriva stvarni iznos, a predložili su da na računu piše - ''Čestitamo vam na osvojenoj nagradi!''.

Do ovog prijedloga je došlo kad je jedan korisnik Twittera objavio screenshot kupnje koja kupcima omogućava ovu opciju te je označio ASOS te ih pitao što oni misle o tome, piše miss7. Objavu je odmah i ASOS podijelio na svom Facebook profilu te je pitao svoje kupce žele li tu opciju.

Objava je prikupila gotovo tri tisuće lajkova i skoro dvije tisuće komentara u kojima su odgovori većinom bili da korisnici žele tu opciju. Jedan od komentara je glasio da korisnica nikad nije vidjela nešto što je toliko posvećeno njoj, dok se druga našalila kako bi sumnju izazvala to što osvaja nešto 72 puta tjedno. Druga se složila s njom te je napisala kako pet godina nije ništa osvojila, a sada najednom osvaja pet nagrada tjedno.

Kopirati
Drag cursor here to close