Široki Brijeg

Zdrave navike od malih nogu: Školarci posjetili Ledinu punionicu

Sci-Tech / Flash | 30. 05. 2017. u 13:36 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutros su Ledinu punionicu u Širokom Brijegu posjetili učenice i učenici 2. razreda 3. osnovne škole iz Mostara te njihove učiteljice. Mališani su stigli sa širokim osmijehom i znatiželjom da vide kako izgleda mjesto gdje se puni njihova omiljena voda.

Prije obilaska punionice djeca su dobila posebnu odjeću zbog visokog standarda čistoće, zatim ih je voditelj proizvodnje u grupama vodio od stroja do stroja predočivši im tijek punjenja, ambalažiranja, uključivši i puhanje PET boca.

Nakon posjete punionici, na red je došao odmor uz Ledu i zalogaj iz Nam-peka, te zajedničku fotografiju. Učiteljice su bile složne „da je zasigurno poželjno da djeca više konzumiraju prirodnu izvorsku vodu nego druga pića s velikim udjelom zaslađivača i ostalih nezdravih dodataka“, te su izrazile pohvalu „za domaći brend koji nudi odličnu kvalitetu vode“.

Moto prirodne izvorske vode Leda je da se zdrave navike stvaraju od malih nogu, a kupnjom domaćih proizvoda štiti i razvija domaća ekonomska situacija. Leda zasigurno ispunjava ta dva uvjeta.

Kopirati
Drag cursor here to close