80 ekipa, 27 kvizova

Završen prvi širokobriješki pub kviz

Sci-Tech / Flash | 02. 06. 2017. u 22:00 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa ''Helter Skelter'' pobjednik je prvog širokobriješkog pub kviza održanog u Central pubu.

U petak navečer snage su u velikom finalu odmjerile četiri najbolje ekipe od ukupno 80 ekipa koliko je sudjelovalo od 31. ožujka pa sve do kraja svibnja. U četvrtak navečer snage je odmjerilo 11 pobjedničkih ekipa iz 27 održanih kvizova u Central pubu u posljednja dva mjeseca.

Pobjednik predfinala u četvrtak bila je ekipa ''Silos putalji'' koji su u petak navečer u velikom finalu završili na četvrtom mjestu. 

''Pub kvizovi su odrađeni vrhunski, jako sam zadovoljan svime, a posebno odazivom. Drago mi je da se ovakvo nešto pokrenulo u Širokom Brijegu, a najvažnije je druženje i zabava, a naravno kroz svaki kviz se nauči nešto novo'', izjavio je za Bljesak.info organizator prvog širokobriješkog pub kviza i vlasnik Central puba Zoran Zovko.


(Foto: Bljesak.info)

Pobjednička ekipa, uz pehar, diplomu, gajbu pive i novčanu nagradu, osvojila je i pečeno janje. Preostale tri ekipe također su dobile novčane nagrade zavisno od plasmana, a riječ je o novcu od uplata. Osim novca, dobili su i diplome.

Novi pub kviz starta već u petak, 9. lipnja, a finale je predviđeno za prvi vikend u mjesecu rujnu. Prijaviti se možete na broj mobitela: 063/190-070. Prijava po ekipi iznosi 20 KM, a u jednoj ekipi može biti od 3 do 5 osoba. 

Konačni poredak:

1. Helter Skelter (41,5 bod)
2. Sirovine i sinovi (34,5)
3. Uprženi ajvar (31)
4. Silos putalji (22)

Kopirati
Drag cursor here to close