Banja Luka

Zašto je važno biti dio Play Media Day 02?

Sci-Tech / Flash | 08. 05. 2017. u 13:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostalo je još samo 10 dana do regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day 02, koji će se održati 19. svibnja na tvrđavi Kastel u Banja Luci.

Preko 20 svjetskih i regionalnih predavača i panelista, na tri odvojena konferencijska prostora, predstavit će najnovije trendove iz oblasti kreativne industrije, marketinga, odnosa s javnoću, digitalne promocije i medija.

Predstavnici mnogobrojnih uspješnih regionalnih kompanija, agencija i medija dolazi u grad na Vrbasu! Osigurajte svoju kotizaciju na vrijeme!

Regionalni gosti i predavači u Banja Luku stižu već 18. svibnja, kada će se na tvrđavi Kastel sa početkom od 20 sati održati i Party dobrodošlice, na kojem će se predstaviti DJ duo Shivoos. Konferencijski program počinje 19. svibnja već od 9:30 i traje do 17:00 sati, a nakon toga je predviđen medijski panel sa regionalnim eminentnim medijskim imenima.

Nakon cjelodnevne edukacije, tokom večernjih sati sudionike očekuje bogat glazbeni program, koji počinje u 20 sati. Prisutne posjetitelje će zabavljati Laka sa bendom, kao i bend Sopot, dok će atmosferu dodatno upotpuniti i DJ Miloš Stankić.

Pored kvalitetnog edukativnog i muzičkog programa, prisutni će uživati i u mnogobrojnim dodatnim sadržajima, koji će biti dio događaja. Avon planeta, Jelen Music Show kutak, E-info foto kabina, Jager i Jack Daniel’s zone za odmor, Franck kafe kutak, Auto kuća Union zona, Atv i Funky Guerilla, kao i Manja kutak upotpuniće predah između predavanja.

Priliku da se podijele utisci sa predavanja i doživi Banja Luka iz drugog ugla, pružit će Adrenalin Play Media Day avantura u prirodi. Svi zainteresirani posjetitelji 20. svibnja će uživati u čarima raftinga, pogledu na kanjon rijeke Vrbas, ali i u obilasku slapova Švrakave, Etnološkog muzeja “Ljubačke doline” sa preko 5000 eksponata, kao i ručku u prirodi.

Informacije o svim predavačima i panelistima, lokaciji događaja i kotizacijama sa 30% popusta dostupne su na www.playmediaday.com, dok program Adrenalin Play Media Day 02 možete pronaći na http://playmediaday.com/adrenalin.

Kopirati
Drag cursor here to close