Za vrhunsko iskustvo

YouTube predstavio novu aplikaciju nazvanu YouTube GO

Sci-Tech / Flash | 28. 09. 2016. u 12:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što god netko mislio o YouTube servisu i koliko god se pričalo o njegovim manama, na globalnom nivou još uvijek je riječ o daleko najpopularnijoj platformi za dijeljenje i pregled video zapisa.

Nije dvojbeno kako postoji dobra i kvalitetna konkurencija, ali YouTube ostaje "top". Baš zato divizija razvojnim timova nastoji održati kvalitetu na najvišem mogućem nivou, baš zato se često pojavljuju nove opcije, usluge, funkcionalnosti i mogućnosti za sve korisnike YouTube servisa.

Jedna od takvih upravo je na testiranju u Indiji i nazvana je YouTube GO. Iako je deklarirana kao "YouTube aplikacija za ljubitelje videa nove generacije" njezina je osnovna namjena zapravo okrenuta u sasvim suprotnom smjeru, piše Zimo.co.

Naime, YouTube Go nije nadograđeni klasični YouTube nego sasvim nova aplikacija koja je prvenstveno namijenjena korisnicima koji žive u krajevima gdje je internet veza poprilično spora.

Takvih upravo u Indiji ima podosta, zato je ta zemlja izabrana za početnu fazu testiranja aplikacije. YouTube GO će vam omogućiti da na brzinu "škicnete" određeni video, kako biste odlučili da li ćete ga pogledati do kraja, možete preuzeti video zapise na svoj uređaj, možete odabrati kvalitetu repodukcije, možete putem Bluetootha podijeliti video zapis s nekim od prijatelja ili članova obitelji, možete čak i saznati koliko će vam prometa "odnijeti" određeni video...

Za sada je sve u beta fazi, a produkcija se očekuje početkom iduće godine na mnogim tržištima.

Kopirati
Drag cursor here to close