Najiščekivaniji mobitel

VIDEO | LG G6 – nova dimenzija mobilnosti

Sci-Tech / Flash | 08. 05. 2017. u 19:23 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mobilni uređaji su odavno prestali biti jednolične 'ciglice' za glasovne i tekstualne poruke, danas su to prava mala super-računala koja savršeno prate zahtjeve uzbudljivih vremena u kojima živimo.

Kako vam ništa od najmodernijih tehnoloških dostignuća ne bi pofalilo na novom uređaju, LG je lansirao model koji oduševljava na prvu, kako samom izradom, tako i performansama. A što se duže s njim družite, to ćete ga sve više voljeti...

Novi G6 impresionira velikim 5.7'' QHD Plus FullVision zaslonom (18:9 omjer slike) koji u ruci uopće ne izgleda tako veliko kao što biste mogli očekivati i to zahvaljujući odlično osmišljenom kućištu i 80% 'body-to-screen' omjeru. Izvrsni zaslon sada jamči još više prostora za tekst i pretraživanje te nudi vrhunsku kvalitetu slike za još intenzivnije iskustvo gledanja i gaminga u trenucima dokolice, javlja Bug.hr.

Dvostruka glavna kamera od 13 Mpix sa širokokutnom kamerom od 125 stupnjeva će zadovoljiti i najprobranije foto-nepce. Bezbrižno ga nosite sa sobom gdje god išli, jer vaš novi LG G6 je otporan na vodu i prašinu i spreman je za korištenje u svim uvjetima, pa i onim ekstremnijim. Video snimke jamče poseban doživljaj zahvaljujući vrhunskim duplim AOP mikrofonima i mogućnošću kvalitetnog Hi-Fi snimanja.

G6 je sačinjen od pomno osmišljene kombinacije stakla i aluminija te u ruci daje toliko željeni osjećaj prestiža koji se danas traži od mobilnog telefona ovakve ekstra-klase. Uređaj postavlja nove standarde u izdržljivosti i pouzdanosti na duže staze.

Brinite manje o nes(p)retnim potezima i padovima u svakodnevnoj upotrebi jer vaš novi G6 je uspješno prošao 14 različitih military-standard 810G testova koji jamče vaše zadovoljstvo u svakom trenutku.

Posebna pozornost je poklonjena i samoj bateriji koja se lakše rješava viška neželjene topline i osigurava dovoljan dotok energije u vitalne dijelove uređaja onda kad ga zaista najviše trebate, bez ikakva straha da će vas ostaviti na cjedilu. Dodatnu sigurnost svemu navedenome daje i odlični senzor otiska prsta koji čuva vaše dragocjene podatke i multimediju od neželjenih pogleda.

Kako bi uživancija bila potpuna, tu je i najnovija inačica Android OS-a, Nougat, s čitavim nizom korisnih alata i aplikacija koji korištenje pametnog mobilnog uređaja dižu na neku novu razinu.

Kopirati
Drag cursor here to close