Config d.o.o. Mostar

Uspješno mostarsko poduzeće u ovoj godini broj zaposlenih povećava za 50%

Sci-Tech / Flash | 09. 01. 2017. u 08:55 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo je poslodavaca koji iz godine u godinu posluju u pozitivnoj sferi gospodarstva. Istodobno, smanjuje se i broj onih koji zapošljavaju. No, ipak postoje oni koji uspješno posluju i bilježe svakodnevni napredak…

Jedno od poduzeća koje izuzetno pozitivno posluje, već više od 13 godina, je 'Config' d.o.o. iz Mostara.

Bave se proizvodnjom, odnosno zastupnici su za nabavku fiskalnih uređaja u FBiH, njihovi zaposlenici razvijaju inovativna rješenja za program 'HoReCa' u BiH, a ujedno su najbolji serviser i podrška za fiskalne uređaje te distributer POS opreme.

Krenuli su 2004. godine s velikim idejama i ograničenim brojem radne snage, a već danas zapošljavaju više od 50 djelatnika diljem FBiH.

Prije nekoliko dana su objavili i poziv za zapošljavanje deset osoba, a do kraja godine planiraju zaposliti dodatnih deset na poslovima komercijale, ekonomije, servisa, IT podrške i razvoja.

'Config' d.o.o. je u posljednjih godinu dana udvostručio broj zaposlenih, a ove godine zapošljava i nove.

Trenutno su u kategoriji srednjih poduzeća u FBiH, ali i to planiraju mijenjati. Iskreno se nadaju kako će u idućih godinu ili dvije preći u kategoriju velikog poduzeća, a u prilog tome govori i bonitetna ocjena unutar kruga poslovnih partnera te klijenata.

Dakako, važna je i ocjena samih zaposlenika, jer u poduzeću „Config“ ulažu u znanje, razvoj, tehnologiju i ljudske resurse.

Napominju kako su zadovoljan radnik i topla atmosfera kolegijalnosti postavljeni kao stup uspjeha.

Državi trebaju ovakva poduzeća, i to je neupitno. Ona su pozitivan primjer isplativosti uloženog truda pojedinca i mogućnosti zapošljavanja mladih ljudi koji žele ostati u svojoj državi.

Zaključujemo kako biti dio 'Config' tima predstavlja korak naprijed u pogledu ka budućnost poslovanja u Bosni i Hercegovini!

Kopirati
Drag cursor here to close